God fortsättning

Det är snart fyra år sedan det första inlägget gjordes på Svedala kommuns “Förstelärare bloggar”. Med årets tillskott så har det gjorts över 620 inlägg vilka ger en unik inblick i vad som händer i våra skolors klassrum.

De av årets inlägg som lästs flest gånger under 2017 är Gustav Björks “Öka och stärka elevernas uthållighet” samt Joakim Nilssons “Ett litet BFL-experiment”.

Två av våra förstelärare på Spångholmsskolan, Mattias Dahlberg och Linda Sonesson var tillsammans med kollegan Fredrik Berggren med avsnittet “Hjärnan och motivationen” i UR:s “Lärlabbet”.

Sandra Pilemalm, förstelärare på Naverlönnskolan föreläste  om “Demokrati i skolan och för framtiden” på Sett Syd i Malmö.

Antalet prenumeranter har utökats till 1277 (+305) som varje vecka får en sammanställning på veckans inlägg. Totalt representerar våra prenumeranter 205 av Sveriges kommuner från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Är din kommun representerad? Det kan du se på vår prenumerationskarta.

Ta del av årets inlägg sorterade och kategoriserade så att du hittar ett underlag för just de lärprocesser som pågår på din skola och för att möta just de behov som era elever har.

2017 i siffror:

  • 32 förstelärare
  • 184 inlägg
  • 743 000 besökare som läst 3 888 000 sidor
  • 1277 registrerade prenumeranter från 205 kommuner (+ två i Finland)
Share Button
Om författaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *